Selecteer een pagina

Wij zijn INTO…

Wij maken campagnes voor én met mensen. Zodat het relevant, waarachtig en herkenbaar is. Want dat werkt. Met 20+ jaar ervaring en razend veel plezier zetten wij onze tanden INTO elke communicatie-opgave.

Samen sterk

Altijd houden we ons doel voor ogen: werkelijke impact maken! Dat doen we het liefst samen. Met de opdrachtgever, met de doelgroep en met een netwerk van keigoeie creatieve specialisten. Dat maakt ons full service en hands-on.

INTO wordt gerund door de twee creatieve vrienden Thomas Renouvin en Jaap Langenberg. Samen goed voor een sterk staaltje strategie, concept en uitwerking. Maar ook voor een soepel project en een grote glimlach.

Thomas Renouvin

Partner | Creatieve vriend

Thomas is ook into: bourgondisch tafelen met vrienden, vogels lassen van vorken, fietsventielraketten en muziek maken.

thomas@weareinto.nl
06 - 41 21 32 67

Jaap Langenberg

Partner | Creatieve vriend

Jaap is ook into: kinderboeken schrijven, hardop filosoferen, volhardend klussen met twee linkerhanden, hockeycoachen en hondentrimmen.

jaap@weareinto.nl
06 - 25 02 00 50

Hulp nodig bij het betere denkwerk?

Pak je kans en stel ons vrijblijvend je vraag!

Ik wil:

Van idee naar impact in 3 stappen

Slimme strategie

Een effectieve campagne baseren we op relevante input en waardevolle inzichten. Dus betrekken we graag de doelgroep en de mensen binnen je organisatie. Zo bouwen we samen aan een breed gedragen strategie.

Creatief concept

Om mensen blijvend te boeien ontwikkelen we een creatief communicatieconcept, dat raakt in hart en hoofd. We houden meteen rekening met veelzijdige inzet (campaignability) gedurende langere periode (mileage).

Pragmatische productie

Uiteraard werken we alles tot in de puntjes uit. Maar we gaan verder: we zorgen ook dat je meer content krijgt voor hetzelfde geld. Dankzij onze efficiënte aanpak met een kleine crew van kei goeie waarmakers.

Voor wie wij werk(t)en:

"Jaap en Thomas zijn een zeer creatief team. Ze zijn conceptueel sterk en werken heel snel. Kortom: een hele fijne samenwerking!"

Marlies Eijsink, Alberdingk Thijm Scholen

"Als ik een ijzersterk campagne concept met treffend handelingsperspectief zoek voor een niet alledaagse campagneopgave, bel ik INTO.”

Daniel Nagel - campagnemanager gemeente Amsterdam

Into koffie?

Ook een menselijke campagne met impact? Of eens praten over een communicatievraagstuk? Daar zijn wij altijd voor INTO.